ツ Teman Tapi Mesra

Tambah koleksi lagi Anti Blue Light Eyewear untuk penjagaan mata anak daripada rabun awal

Tambah koleksi lagi Anti Blue Light Eyewear untuk penjagaan mata anak daripada rabun awal | Suka benar sumayyah dapat tambah koleksi spec. kali ni dia nak colour pink pula. Ena hadiahkan sempena pencapaian sumayyah menang pertandingan Projek Aulad dan Nyanyian lagu Kemerdekaan. Lepastu ada masuk Pidato tapi belum tahu keputusan. Ni cara ena bagi rewards pada anak-anak. Kalau nak sesuatu kena bagi parents sesuatu dulu. Supaya dia belajar erti kesusahan nak dapatkan sesuatu bukan senang. 

Promosi 1 - 10 Oktober memang berbaloi dapat 2 spec dengan harga tak sampai RM150


Sesuai untuk umur 3 hingga 12 tahun. Jadi jangan risau kalau takut saiz tak ngam dengan muka anak. Banyak pilihan dan bentuk boleh pilih ikut bentuk muka. Sumayyah muka bujur sireh, lebih sesuai pakai Square.

1-10 OCT - 420 Safety Promo: Get Sunglasses at RM10


Ena tak tahu pon ada promo ni. Sebab memang niat nak beli. Eh memang rezeki kakaklah dapat 2 spec sekali. Kids sunglasses tu cuma RM10 jerr.. Dah lama aim so terus grab sekali. Cun-cun colour rugi tak grab.


Tu diaaa.. Senyum lebar dapat colour pink. Sebab dulu ambil colour purple edition, then kebetulan jenis Square sesuai dengan muka sumayyah. Sebab itu ena grab. Tak percaya tengok koleksi lain ena pernah beli ni. Puas hati lah. Semua details kebaikannya ada ena tulis di entri lama. Daripada kita beli RM10 kat pasar malam tu lebih baik beli yang protection blue light ni. Ni long term untuk jaga mata anak daripada rabun awal. 

Ena memang suka tekankan benda ni sebab masih ramai parents tak alert. Biarkan anak ngadap skrin lama tanpa protection. Please melabur sedikit wang tak salah dari kita menyesal di kemudian hari. Beza sangat taw lepas pakai sebab ena pon pakai dewasa punya daripada Saferoptics ni. Mata tak pedih dan berair bila ngadap phone lama-lama. Paling ketara tak mudah migraine.

1. Saferoptics Anti-Blue Light Eyewear melindungi mata kanak-kanak dari skrin dan peranti digital

2. Saferoptics kini upgrade untuk dewasa serendah RM105 untuk 420 Blue Cut Lens + Frame



Kali ni ena upgrade 420 safety, so harga RM138 (tambah RM30). Korang nampak kan banyak diskaun RM78 tu??? Memang berbaloi grab bulan ni. Dapatlah pakej spec jalan-jalan kat luar.


Ni kelebihan upgrade safety. Memang cantik lens dia.


Spec lama sumayyah jenis "Kids Rectangle Violet Dew". geram hai tengok kita pula rambang mata sebab lawa-lawa colour.


Adik pon nak melaram juga 🤣🤣🤣


Tengok lah sepupu sumayyah pon pakai SaferOptics taw.


Soo comel mata sepet pakai jenis bulat 😍😍




Sumayyah kata macam tak pakai apa-apa. Tula beza 420 safety ni. Lens dia nampak jernih tak mudah melekat habuk.


Kenapa ena memilih saferoptics :

1. Bingkai tahan lama
2. High energy blue light blocking filter
3. Produk optik berkualiti tinggi
4. Bercirikan Play, Protect dan Prevent
5. Kanta non-powered selamat digunakan
6. Pilihan 420 Basic @ 420 Safety yang mampu milik
7. Design untuk kanak-kanak dan juga dewasa

...................................................................................

Melabur sedikit tapi kebaikan untuk jangka masa panjang

1-10 OCT - 420 Safety Promo: Get Sunglasses at RM10.

Cara order melalui website di bawah :

https://www.saferoptics.com?sca_ref=464455.52zh0GTVY2


1 Chantiq Manis:

nona sani said...

Comel dan sangat berguna nih!!! Fuhhhhyoooo!!!!