ツ Teman Tapi Mesra

Jom Beli Barangan Buatan Malaysia sempena 11.11 Sales PG Mall

Jom Beli Barangan Buatan Malaysia sempena 11.11 Sales PG Mall | Tak lama lagi nak masuk bulan November, yang pastinya setiap bulan mesti ada promosi istimewa oleh PG Mall. Dah pernah shopping ke belum?? Ni antara platform e-commerce yang ena suka shopping. Setiap hari ena akan "Shake the World" sebab boleh kumpul syiling "10sen" tapi kadang-kadang tu rezeki juga asyik shake 1 hari dapat "40sen" haaaa sikit-sikit kumpul jadi beringgit-ringgit dapat taw. Kan jimat? Bukan itu saje kemudahan c-wallet pon senang nak guna untuk standby topup. Selain itu, ena suka boleh guna "Boost" Tak semua e-commerce boleh guna taw. Ena suka belanja di supermarket "cashless". So memang akan guna apps je. Jadi kalau korang sejenis macam ena nak berbelanja online musim Pandemic ni sesuai sangatlah grab promosi terbaharu dari PG Mall iaitu 11.11 Double Digit Sales.


PG MALL PLATFORM E-COMMERCE NO. 1 DI MALAYSIA


Sebelum itu apa itu PG Mall? Ia merupakan platform beli belah atas talian yang satu-satunya e-commerce tempatan. Bagi yang belum tahu, PG Mall menawarkan semua barang keperluan di bawah satu bumbung dan menjadi medan membeli TOP 3 paling dikunjungi secara atas talian mengikut iPriceinsight. Bukan itu saje, PG Mall menerima ke semua jenis e-wallet dan juga pemindahan perbankan. 

Untuk pengetahuan korang, PG Mall merupakan pusat beli belah online tempatan Malaysia dibawah syarikat emas terbesar Malaysia iaitu Kumpulan Public Gold.

Dengan Pusat Perniagaan Global yang terletak di Pulau Pinang, PG Mall dikendalikan oleh pasukan tenaga kerja untuk memastikan prestasi terbaik di platform, baik untuk peniaga dalam mengembangkan perniagaan mereka secara dalam talian, atau kepada pembeli bagi memastikan pengalaman mereka bersama kami adalah satu Kebahagiaan. Setiap produk di rak Dipilih dan Diluluskan dengan teliti untuk memastikan kualiti terbaik apabila tiba di tangan pembeli. Membeli-belah yang boleh dipercayai dan selamat.

11.11 Sales PG Mall

Pembelian eksklusif pada 11.11.2020 dengan diskaun 11% ditawarkan kepada pelanggan untuk pembelian minimum RM11 menggunakan kod "1111" dan penghantaran percuma capped RM4

Kempen Kempen Proudly Local Shop by Brand


Bermula Julai sehingga Disember 2020 PG Mall memberi sokongan untuk membeli barangan buatan Malaysia. Korang boleh guna kod di bawah untuk pembelian
Coupon Code: KBBM20 RM20 OFF , Minimum pembelian RM50
Coupon Code : KBBM30 RM 30 OFF , Minimum pembelian RM100


Korang boleh shopping pelbagai jenama tempatan seperti home product, groceries , Kids and Baby, Health & Beauty, Automotive & Sports, Electronics Appliances , Fashion.
 
Jom kita support produk local dengan hashtag #BarangBaikBarangkita

Senarai produk terpilih Kempen Beli Barangan Malaysia (KBBM)


Berikut antara produk terpilih untuk kempen beli barangan Malaysia :



Hoe Hup Processing Sdn Bhd | https://pgmall.my/Hoe-Hup-Processing-Sdn-Bhd




dan banyak lagi produk tempatan yang lain korang boleh shopping :


PG Mall Payweek Bonanza


Bermula 25 October sehingga 5 November 2020, PG Mall menawarkan "Special Dealer Recruitment Drive" dimana PG Mall menawarkan purchase wealth card RM200

1. Kalau korang berminat nak jadi "DEALER" boleh buat full payment sebanyak RM3,000 menggunakan Code: KBBMND - Extra 1.5% off

2. Untuk menjadi "PRIORITY DELER" boleh buat full payment sebanyak RM5,000 menggunakan Code: KBBMPD - Extra 2% off

Tai Fook


Bermula 25 October sehingga 5 November 2020, TaiFook eShop menawarkan emas serendah RM235 per gram menggunakan Coupon Code: KBBM30 RM30 OFF, Minimum pembelian sebanyak RM100 dan penghantaran percuma


Gold Plated Swarovski


Bagi peminat Swarovski, jangan lepaskan peluang untuk memiliki "24k Gold Plated Swarovski Dinar Casing Pendant" kerana tawaran terhad untuk 500 pembeli pertama hanya RM648. 

Nampak menarik bukan promosi ditawarkan PG Mall. Jom kita rakyat Malaysia untuk menyokong barangan buatan Malaysia tetapi dalam harga yang lebih jimat. Malah ketahui umum emas juga dijangka melonjak naik 2021 jadi masa ini lah kita boleh grab peluang untuk buat koleksi.

Untuk ketahui info lanjut boleh layari :

Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=687

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram : https://t.me/pgmallofficial001

#PGMall  #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #1111sales #bonanzapayweek #taifook #Stayathome

18 Chantiq Manis:

Atie Zieya said...

promotion pg mall tak pernah mengecewakan !

nona sani said...

Jommm shoppingggggg!!!! Weeeehuuuuuu... Memang best kat sini :)

messarah said...

banyak betul promosi dekat pg mall sekarang rasa rugi kalau tak grab

Fadima Mooneira said...

Wow......PG Mall ada sales juga lah 11.11 nie. Pepero Day tu (single girls day). Thank you for sharing.

Muhammad Naim Abdullah said...

Nampaknya semua ambil tarikh-tarikh yang menarik untuk menarik prihatian masyarakat. Jangan boros shopping musim pkpb ini hehehe

shima jelani said...

PG Mall ada sales jugak 11.11 nie. Kena simpan duit so that boleh shopping banyak-banyak :)

Nadia Johari said...

Suka juga shopping dekat pg mall.. Macam2 barng ade.. Promosi pun kerap ada. Sale.. Sebb tu suka tengok selalu pg mall ni

Ummi said...

Rasa macam it's time to add to my gold collection hehe

Sis Lin said...

Adeii sale sana sini, dan manjang sale aje di PGmall ni ekk, seram nak bukak klik appsnya oii hahhaahha ni lagi le nak 11.11 ni..kena offline leee hahahahaa

Rawlins GLAM said...

Bahaya betul nie. Rawlins sejenis yang mudah terpengaruh - nie dah letak a few dalam carts nie hahaha

Rollinggrace said...

oh yes, love this so much! nothing feels better than to support our local Malaysian products!

Kitkat_Nelfei said...

Cantiknya the Swarovski dinar casing pendant 2 tue...Dah la early bird boleh dapat promotion macam up to 50%... Terbaik la PG Mall ni..

Mira Cikcit said...

Tiap2 bulan PG Mall mesti ada promo. Bestlah. Banyak pulak offer best. Memang boleh jadi penantian tiap2 bulan ni

Wai Yee aka Rane said...

I support local too. Nice to buy from local seller from 11 11 sales yay

Zaza Azman said...

okaylah pg mall ni byk juga promosi dia buat.. tapi harap dia boleh la buat apps ...senang skit nk browsing kan?

Hans said...

Perghhh.. Sale lagi..
Nak kena beli lah 11.11 nanti

Azhafizah MN said...

Kempen baru ye beli barangan Malaysia. Support local product gitu. Gold plated swarovski tu menarik betul.

Shalimar Yusof said...

baru tahu pasal.shake2 nihh