Riadah Bowling Pasti kawasan Bakri

Pada bulan lepas, Pasti kawasan bakri telah mengadakan program santai untuk para guru iaitu permainan Bowling. Seronoklah kami sebab lama tak main.hehe. Boleh me time kejap dengan kawan-kawan. Terima kasih pihak pengurusan jayakan program riadah macam ni. Ada rezeki buatlah lagi.



Ni team ena. Kami dipecahkan berkumpulan bergabung dengan guru dari Pasti lain. Ada 10 Pasti yang join. Bagusnya kita dapat kenal dengan lebih rapat guru dari Pasti lain. Jarang jumpa kalau tak sebab ada prgoram je. Ada juga yang bawa family. Macam ena habis program pon terus balik dengan suami sebab kami berjalan ke tempat lain pula. dah alang-alang ke melaka kan...


Pasti Raihan tapi kami semua berpecah kumpulan.



Tu diaa muka excited main setelah 10 tahun tak pegang.hahahaha... Balik tangan bengkak. Haishh boleh main lagi ni. Best juga MIBC Ayer keroh Melaka ni. Besar tempatnya. Rasa tak puas lagi main.

Post a Comment

1 Comments

Scha Nazri said…
pernah ke sini tapiiiii staff2 dia tak friendly haha pastu last dah pergii hehe