ツ Teman Tapi Mesra

Settle juga masalah rambut anak kusut ni tak sampai 5 minit dah siap

Rambut anak jenis atas lurus bawah keriting memang cantik tapi 1 masalah kena hadap hari-hari ni bila tang kusut tu payah nak sikat. Time nak sekolah kena pakai tudung, lagi lah ambil masa lama nak sikat rambut dia je. Kesian kadang tu dia jerit sakit time ena sikat. Sorrylah nak ibu kadang geram tengok. Dah selalu potong rambut pon macam gitu juga hujung kusut. Pakai yang minyak untuk budak pon tak sesuai. 

Settle juga masalah rambut anak kusut ni lepas guna Good Virtues Co Multiple Repair Hair Serum

Padehal takde biji-biji pon kat rambut. Setiap tahun 2 kali potong rambut. Finally ena jumpa juga solution lepas tengok Ciktom review anak dia pakai hair serum ni. Eh betul lah. Lepas ena sapu dan ratakan semua rambut senang je nak leraikan pakai tangan lepastu sikat kejap je dah licin. So far pakai 2 bulan nampak ok takde pula rambut anak ena rosak. Tak kira rambut kering atau basah pon ena sapu boleh je leraikan yang kusut tu. Bau pon best wangi. Tq lah Ciktom suggest hair serum ni. Memang senang keje mak-mak nak siapkan anak ikat rambut sebelum pakai tudung ni. 


Good Virtues Co Multiple Repair Hair Serum

Good Virtues Co Multiple Repair Hair Serum 100ml ni ena beli tak sampai RM12 dekat shopee. Tahan lama sebab picit sikit je. Serum nya pekat.

Mengandungi minyak Habbatus Sauda organik dan Vitamin E membantu masalah rambut bercabang dan keriting supaya lebih terurus dan lembut. Organic Black Seed Oil yang terkenal dengan nutrien, mineral dan kaya antioksidan membaiki, memulihkan dan meremajakan. Ia juga bebas dari Mineral Oil, SLES, ALES, Parabens, synthetic colourants dan tidak diuji pada haiwan. ia hanya menggunakan 100% bukan bahan haiwan di dalam produk.

Ena beli disini tapi banyak lagi seller lain

https://shopee.com.my/product/7164090/4036733530?smtt=0.77688716-1622956239.9

3 Chantiq Manis:

Cik Ash said...

Nanti nak try beli jugak la,

Faizzah Amir said...

Pernah cuba ni. Bagus. Bau dia pun best sangat

Bae Roslan said...

brand ni shampoo pun wangiii