Zaman sekarang ni kebanyakan orang lagi suka DIY (Do It Yourself ) barang sendiri. Sampai bab pelamin pon nak DIY. Bukan saje sebab nak cut cost tapi kepuasan !!! 

Sampaikan surprise birthday gift pon ada runner hantarkan surprise. Fuhhh hebat zaman sekarang ni. Ada duit ada internet semua settle kan..

Ena tertarik dengan satu laman web ni yang berkonsepkan DIY iaitu PRINTCIOUS GIFTS cuma bezanya bahan telah sedia ada dan pengguna perlu custom design sendiri dalam 40% adalah hasil tangan pengguna. Best kan ??

Apa lagi memang teruja lah ena explore website ni. Rambang mata di buatnya sebab terlalu banyak jenis barangan yang boleh kita DIY.

Masuk webiste ni pon laju takdelah loading lama. Cara daftar pon sangat senang. Friendly user. Korang boleh Login via Facebook.


Diskaun 50% offer dan Penghantaran Percuma RM60 belian ke atas !


Selepas sahaja login, boleh update Profile dan terus shopping !


1. Pilih produk pilihan
2. Pilih design dan upload gambar
3. Edit tulisan dan warna
4. Tambah order


Betul tak ena cakap rambang mata kan. My favourite tshirt, cushion dan canvas. Top 3 checklist ena nak DIY.


Hadiah kan kepada yang tersayang pada Hari yang Istimewa !

Korang juga boleh hadiahkan kepada pasangan, anak, ibu bapa dan juga sahabat :



Ok yang menjadi pilihan ena adalah Tshirt couple. Hehe.. Pickup line tu rasa bersemut pulak. Sesuai untuk pasangan suami isteri. So ena nak buat hadiah sempena Anniversary kami yang ke 5 tahun sejak 15/11/13. 



Untuk melakukan pembayaran, boleh pilih senarai perbankan terpilih seperti di bawah ini


Lawati PRINTCIOUS GIFTS untuk melihat lebih banyak produk :




Tunggu next order ena ni sampai. Hasilnya memuaskan ke tidak ? Tak sabar nak melihatnya.