Mary Kay Satin Body Whipped Cream membantu memudarkan parut dan stretch marks

Kali ni ena nak sharing tips kulit ena sembuh daripada alahan seafood. Bukan senang ya nak hilangkan bekas parut yang lama. Makan masa berbulan-bulan. Even guna ubat dari pakar kulit pon cuma sembuh tapi kulit jadi kering. Syukur sangat kulit ena serasi dengan Satin Body Whipped Cream ni. Dah banyak botol ena guna taw. Sangat best sebab baunya wangi, tekstur langsung tak melekit dan kulit semakin lembut.


Mary Kay Satin Body Whipped Cream lebih power daripada lotion. Haaa... Kalau korang jenis macam ena tak suka pakai lotion kan, please guna whipped cream. Kandungan utamanya daripada "Shea Butter" yang digunakan sebagai bahan dalam 'body butter' atau lotion. 

APA SHEA TU?

☘️ Shea diekstrak dari kacang pokok Shea.
☘️ Shea butter telah digunakan sejak berabad dulu untuk melindungi, memperkaya, melembut dan menghidrat kulit dan juga kaya dengan vitamin.
 ☘️Pilihan semulajadi yang memberikan hasil luar biasa kepada penjagaan badan yang mengandungi Shea Butter

Shea Butter memberi manfaat pada kulit:-

♡ Antioksida
♡ Anti-radang
♡ Menganjal dan menegangkan kulit
♡ Memudarkan parut @ stretch marks
♡ Melembutkan dan melembapkan kulit
♡ Melegakan sunburn atau kesan terbakar
♡ Mengandungi vitamin E dan A yang baik untuk kulit yg sihat


Siapa sesuai pakai body whipped creme ni?

🌸 mereka yang berkulit kering
🌸 mereka yang nak travel ke tempat sejuk dan kering
🌸 mereka yang bekerja dalam office yang ber aircond
🌸 mereka yang mahukan kulit sentiasa lembut dan lembap
🌸 mereka yang travel dan duduk lama dalam kapal terbang


Apa yg istimewanya krim ni?

Krim jenis ini lebih halus jadi ia cepat menyerap dan meresap ke dalam kulit.

Fungsi dia sama macam body lotion juga ke?

Macam tapi lebih advance. 



Nampakl tak beza selepas ena sapu pada sebelah tangan sahaja. Best taw cream ni. Boleh cerahkan celah peha, lutut, siku dan melembutkan tumit yang merekah. Dulu tangan ena kasar sebab alah dengan sabun basuh pinggan dan sabun basuh baju. Tapi selepas menggunakan cream ni kulit beransur sihat dan lembut.


Selamat datang ke website Beauty Consultant anda :

πŸ™‹πŸ»‍♀️Kamsinah binti Ali @ website Tinynasweet
πŸ“ŒNo ID 502121MY

Untuk membuat order produk Mary Kay boleh terus ke laman web rasmi ena di bawah 😘

Terima Kasih memilih saya sebagai Beauty Consultant anda :)

πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’

Klik nombor tertera untuk lebih lanjut

Ena | Beauty Consultant | 012-3942251

Post a Comment

0 Comments