SWAN Shine Primary (XL) Trolley School Bag pilihan baik untuk anak sekolah

Ini merupakan beg ketiga sumayyah ada daripada siri Swan Bag Malaysia. Jujur cakap ena suka jenama ni sebab kualitinya tahan lama pakai. Beg tak mudah rosak dan pudar. Ena pentingkan penjagaan kesihatan tulang belakang anak bila bawa beg sekolah ni. Kali ni ena grab SWAN Shine Primary (XL) Trolley School Bag. Dah ada 3 jenis troli berlainan kat rumah ni.heheheh... So korang mesti nak tahu kan third siries ena grab ni apa kelebihannya...


SWAN Shine Primary (XL) Trolley School Bag

Siri Beg Sekolah SWAN Shine Primary (XL) kami didatangkan dengan dua fungsi khas iaitu OVC Bersalut Ketumpatan Tinggi (Hi-Density Coated OVC) dan kalis air. Fungsi-fungsi ini secara berkesan menyekat kerosakan pada buku sekolah dan memastikan perlindungan daripada hujan lebat. Haa ni penting ya. Sebab kalau beg dah basah, satu hal lagi mak nak kena cuci dan jemur lama sampai kering. 


Part paling best ena suka roda 360. Mudah sangat nak pusing kan beg. Smooth je lalu di atas jalan. Siap boleh tolak gitu jerr.. Tak percaya tengok video di akhir entri. 

Selain itu bahagian dalamnya ada ruangan untuk isi laptop juga. Haaa ni kira multiple function selain isi buku sekolah.Trolley ni korang boleh laraskan ketinggian. Biasakan tarik sampai habis ke atas. Tapi boleh je nak tarik secara medium. Sebab anak badan kecil jadi dia boleh laraskan ikut ketinggian dia.


Variasi warna yang comel dan menarik serta empat saiz yang berbeza :

★ Unicorn
★ Butterfly
★ Candy
★ Emoji
★ Black
★ Space
Jaminan dari segi kualiti bahagian luar dan dalam siri Beg Sekolah SWAN Shine Primary (XL) adalah pilihan yang baik untuk kanak-kanak.

★ Ringan & mudah diangkat
★ Zip tahan lasak
★ Poket botol air
★ Boleh customise nama
★ Material berkualiti tinggi
★ Poket botol air di kedua-dua belah
★ Pilihan Roda Troli 360º atau Roda Tangga
★ Trolley buckle pocket
★ Design cantik & berwarna-warni
★ Lapisan dalam yang cerah & rekabentuk petak yang luas
★ Termasuk compart komputer riba
★ Lapik span tebal pada tali belakangSiri Beg Sekolah SWAN Shine Primary (XL) menyediakan "repair and service warranty" selama 6 bulan untuk memastikan anda mempunyai ketenangan fikiran dan jaminan kualiti apabila anda melabur dalam beg sekolah untuk kegunaan jangka panjang. Jadi sebagai ibu mestilah rasa berbaloi beli untuk anak kan?

Polisi jaminan:
★ Waranti perlindungan kecacatan pembuatan.
★ Waranti menyediakan perkhidmatan pembaikan percuma dan kad waranti mesti ditunjukkan semasa servis

#swan #swanbag #wegrowwithyou

Laman WebPost a Comment

0 Comments