Set Skincare Mary Kay paling jimat dan murah 2023

Rugilah kalau tak grab promo ni. Sebab bukan senang nak dapat harga 1 set skincare dengan 5 basic skincare harga bawah RM400 ni. Tapi promo ni company sendiri yang offer sehingga hujung tahun 2023. So cepat-cepatlah grab peluang ni. Untuk korang yang berkira-kira nak set budget, ini lah set yang ena cadangkan sangat berbaloi dapat full set ya. Siap sunscreen. 

Banding kan sendiri harga asal RM641 tapi cuma bayar RM399 ya!


Grab cepat set RM399. Set jimat skincare paling berbaloi tahun 2023.






Selamat datang ke website Beauty Consultant anda :

πŸ™‹πŸ»‍♀️Kamsinah binti Ali @ website Tinynasweet
πŸ“ŒNo ID 502121MY

Untuk membuat order produk Mary Kay boleh terus ke laman web rasmi ena di bawah 😘

Terima Kasih memilih saya sebagai Beauty Consultant anda :)

πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’


Klik nombor tertera untuk lebih lanjut

Ena | Beauty Consultant | 012-3942251



Post a Comment

0 Comments