Mandi pool di RR MINILAND Simpang Renggam

Sempatlah anak mandi pool sebelum last cuti sekolah haritu. Tq mama mertua belanja cucu-cucu mandi. Dekat dengan rumah 3 minit jerr.. Ena tak nak tulis panjang sebab pernah tulis entri ni dengan lebih details korang baca je entri lama ena ni.



Private Pool RR Homestay Simpang Renggam

https://www.tinynasweet.com/2022/02/private-pool-di-rr-homestay-simpang.html


Kali ni dah upgrade pool baru RR Miniland. Sekarang dah boleh walk in je. Datang awal 9pagi belum ramai orang.

Facebook : RR Homestay & Event Cafe - Simpang Renggam 

πŸ“ŒUnit Penginapan
πŸ“4 homestay
πŸ“1 villa
πŸ“2 cottage
πŸ“2 bilik
πŸ“ŒRR KOLAM MANDI
πŸ“ŒDewan terbuka


Seronoklah kakak dapat mandi pool. Memang favourite dia lah berendam dalam air. Tapi pantai penakut...hahaha.


Dekat area situ pon ada sediakan buaian tapi elok korang bawa lah kain sendiri sebab kainnya kotor. huhu.. Biasalah kan dah ramai guna.

KOLAM OPEN DARI JAM 9 PAGI SEHINGGA 6 PETANG 
⭐️DILARANG BAWA MAKANAN DARI LUAR.ADA MINI CAFE DISINI.
⭐️TIADA HAD MASA MANDI 
⭐️TAK PERLU BOOKING LAGI. JUST WALK IN SAHAJA. 
HARGA
⭐️DEWASA RM12 
⭐️KANAK2 DARI 2 TAHUN SEHINGGA 10 TAHUN RM10


π—Ÿπ—’π—–π—”π—§π—œπ—’π—‘
RR HOMESTAY - SIMPANG RENGGAM
πŸ“https://goo.gl/maps/D7NUyAswW4MGahYA7
Lot 425(C),Lorong Haji Amir,Jalan Renggam,Simpang Renggam

Post a Comment

0 Comments