Kenapa Sunscreen penting?

Ena selalu menulis berkaitan "Sunscreen" di dalam blog ni. Sebab ena selalu dapat luahan yang sama dari ramai customer yang mempunyai masalah kulit berjeragat dan bintik hitam. Bila diselidik, tidak memakai sunscreen. Jadi tolong note sunscreen ni penting dipakai setiap hari dari awal remaja lagi. Jangan tunggu usia dah 30an baru nak merawat. Masa tu dah banyak timbul susah nak rawat dari mula.

Jika suri rumah boleh pakai kandungan SPF15- SPF35. Jika korang bekerja dan banyak aktiviti outdoor seeloknya ambil SPF50.

Jom kita semak kenapa kena pakai sunscreen dalam jangka masa panjang.



Korang kena tahu cahaya dari skrin phone pon boleh buat muka berkedut taw.


Keyword penting punca jeragat!





Dah faham kenapa perlu pakai Sunscreen?





Jika korang masih tercari-cari sunscreen yang sesuai dipakai, senang je dalam produk Mary Kay ada 2 jenis iaitu kulit kering dan kulit berminyak. Tekstur tidak melekit dan merupakan best selling ena.


Yang bestnya boleh sapu di badan. kan jimat.


Selamat datang ke website Beauty Consultant anda :

πŸ™‹πŸ»‍♀️Kamsinah binti Ali @ website Tinynasweet
πŸ“ŒNo ID 502121MY

Untuk membuat order produk Mary Kay boleh terus ke laman web rasmi ena di bawah 😘

Terima Kasih memilih saya sebagai Beauty Consultant anda :)

πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’


Klik nombor tertera untuk lebih lanjut

Ena | Beauty Consultant | 012-3942251

Post a Comment

0 Comments