Pengguna Mary Kay dah boleh order di Website sendiri

Lagi mudahlah lepas ni customer nak order Mary Kay melalui Beauty Epass. Biasanya kena melalui Beauty Consultant tapi takde masalah, ena boleh je orderkan kalau tak nak pening.hehe.. Bagi ena customer senanglah nak belek dulu produk yang ada. Jadi tinggal pay je. Pastikan korang tahu set mana yang sesuai pakai dan buat rundingan kulit dengan ena. Supaya tak silap pakai skincare. Sebab Mary Kay ni ada banyak produk.


Selamat datang ke website Beauty Consultant anda :

πŸ™‹πŸ»‍♀️Kamsinah binti Ali @ website Tinynasweet
πŸ“ŒNo ID 502121MY

Untuk membuat order produk Mary Kay boleh terus ke laman web rasmi ena di bawah 😘

Terima Kasih memilih saya sebagai Beauty Consultant anda :)

πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’πŸ›️πŸ›’

Cara order Mary Kay melalui customer


Selepas korang klik website ena tu akan terpapar interface ni. Klik je "SKIP"


Bahagian atas akan terpapar promo ikut bulanan dari company. Belah atas terpapar nama Kamsinah Ali bermakna betul lah website yang korang masuk tu.


Daftar akaun dan dapatkan kod nombor dengan klik 3 bar kiri atas.


Mudah je daftar. Nanti korang akan dapat mesej berdaftar dengan ID ena 502121.


So korang boleh lah start shopping dan add to cart


Klik checkout


Disini ada 2 cara. Korang boleh terus pay. Tapi kalau taknak bayar sendiri nak BC (Beauty Consultant) order kan so korang klik je IBC. Nanti ena akan dapat mesej order. Ena tolong bayarkan. Customer transfer amount yang dipaparkan.


Nanti korang akan dapat track order. Mudah je kan :)


Nak lebih faham boleh tengok video di bawah. Happy Shopping !
 


Klik nombor tertera untuk lebih lanjut

Ena | Beauty Consultant | 012-3942251

Post a Comment

0 Comments