Amalkan 3 Basic skincare jika tak suka banyak step harian

Basic skincare ni rasanya dah banyak kali ena menulis sebab masih ramai tak cukup basic. Ikutkan ada 5 basic tapi ye lah tak semua orang suka amalkan kesemuanya. Jadi kalau tak berapa suka, cubalah dapat buat 3 basic iaitu mencuci, melembap dan melindungi. Kalau cukup 3 ni setiap hari insyaAllah, kulit kekal sihat dan awet muda.


𝗠𝗔π—₯𝗬 π—žπ—”π—¬ - π—•π—”π—¦π—œπ—– π—¦π—žπ—œπ—‘π—–π—”π—₯π—˜

CLEANSER, MOISTURIZER & SUNCARE‼️




1️⃣Ada tak set basic untuk mulakan rutin penjagaan wajah dengan Mary Kay? πŸ€”
2️⃣Saya Belum cukup budget.. Ada yang budget skincare tak? πŸ€”
3️⃣Saya nak cuba dulu produk basic Mary Kay... Kalau serasi baru saya ambil satu set! πŸ˜…
 
Jika ada antara 3 jenis pertanyaan ini.. maka.. korang  boleh consider untuk dapatkan set basic dan budget ini terlebih dahulu...😊

Set budget bukan untuk selama-lamanya tau… Next boleh add on lain-lain item untuk lengkapkan 5 asas penjagaan kulit wajah... 
Tak tahu nak pilih skincare yang bersesuaian? Jom wasap ena terus..

Klik nombor tertera untuk lebih lanjut

Ena | Beauty Consultant | 012-3942251

Post a Comment

0 Comments