Moon photography cantik hasil daripada jurugambar profesional

Terpegun dibuatnya memandang segala ciptaan tuhan di langit lagi-lagi sunset & sunrise. Melihat yang asli di depan mata pon dah cukup cantik, apa lagi melihat hasil gambar daripada tangan profesional ini. Ena suka tengok di page Our Planet Daily, Compass, A Solo Traveler. Ada banyak lagi tapi ena cuma senarai pendek mereka yang memang banyak fokus pada bulan. Korang boleh lah cuci mata dan melihat sendiri hasil seni mereka di Instagram. Ada banyak lagi imej yang dirakam dan di edit semula. Boleh dijadikan sumber inspirasi, mana lah tahu nak juga bergambar macam tu.


Images by https://www.instagram.com/abdullah_evindar/

Photography by @sulabhlamba6






















Terima kasih membaca...............

Post a Comment

5 Comments

Amie said…
Makin skroll ke bawah, bertambah cantik dan kreatif pula gambanr moon.
Farrah MF said…
Stunning! Memang wow habislah!
N.K Ashadi said…
lawa-lawa semua gambar dia. kreatif bebeno ler mereka ni.
Wak Lat said…
kreatifnyer., ;p