Akhirnya jumpa juga oral cleaner yang senang nak gosok gigi anak tanpa dipaksa

Macam tak percaya safiyyah nak gosok gigi sendiri 😍 biasanya setiap hari akan nangis bila nampak berus gigi πŸ˜‚πŸ˜‚ Then, ena cuba bagi oral cleaner by Deeyeo Malaysia ni terus safiyyah nak taw. Kalau ibu tahu dari dulu ibu beli ni. Senang betul kerja. Safiyyah siap tak nak lepas.

So kalau korang tercari-cari berus 100% kapas pengganti berus gigi biasa tu ena suggest pakai ni. Boleh bersihkan lidah, gusi dan gigi dari usia bayi hingga kanak-kanak. 


Pembersih lidah, gigi dan mulut bayi


1. Soft touch & double clean
2. Single vacuum packaging mudah dibawa, selesa pada bayi dan hygiene
3. Untuk bayi yang selalu ada kerak susu pada lidah pon boleh cuci guna oral cleaner ni. Mak-mak kan suka lap guna kain. Takut kasar. tapi yang ni memang lembut.
4. Hanya rendamkan di dalam air suam. Kemudian cuci lidah, gusi dan gigi anak. Berusnya kuat tak kan berbulu.


Nampak tu dia suka dah buat macam lolipop.hahaha. Umur dah 2 tahun. Gigi hampir penuh. Usia macam ni memang payah nak paksa gosok gigi. Ena terpaksalah gosok dengan pegang tangan dia kuat-kuat sebab takut gigi rosak awal. Jadi oral cleaner dari Deeyeo ni sangat-sangat membantu ibu di rumah.

Rainbow PP Pants


Next ena suka Deeyeo rainbow newborn baby diapers ni. Rainbow PP pants sangat ringan dan nipis tapi kadar resapan yang tinggi. Rasa macam anak tak pakai pampers 😍😍😍

1. U-shaped design memberi keselesaan pada perut bayi. Sangat-sangat lembut tapi bila tarik memang tahan lasak.
2. Anti bocor dan boleh menampung air kencing dengan banyak pada waktu malam.

Mummy boleh survey di sini. Banyak lagi produk best baby & mama care

https://shln.top/z6ZZjq

Dan jangan lupa masukkan kod "tinynasweet" untuk dapatkan lagi 10% diskaun 😍😍😍

Post a Comment

4 Comments

nona sani said…
Nice, bagus jugak ada produk camni ehh!
nona sani said…
Salam Isra' Mikraj.
Moga bebaik je kehidupan kita masa kini
Sis Lin said…
Ooo baru tau ni, menarik... boleh share kat adik-adik Sis ni.. mudah nak gosok GiGi anak..
Amie said…
Anak-anak kecil memang susah nak berus gigi. Bagusnya ada oral cleaner. Senang nak bersihkan gigi.