Rasa seperti tidur di hotel dengan PerfectSleeper Micro Gel 2.0 by Serta Malaysia

Rasa seperti tidur di hotel dengan PerfectSleeper Micro Gel 2.0 by Serta Malaysia | Betul-betul rasa sleeping beauty. huhu. Apa tidaknya, selesa betul tidur seperti rasa bantal di hotel dengan PerfectSleeper Micro Gel 2.0 by Serta Malaysia . Bila tidur lena, cukup rehat dan kurang stress baru lah kulit sihat tak mudah berkedut. Kualiti tidur sangat penting!! 

Tak rugi lah melabur untuk Micro Gel Pillow ni. Kalau korang sensitif, allergic, mudah bersin dan kerap berpeluh tu elok sangat guna bantal ini kerana ia jenis Hypoallergenic premium polyester. Fuhhh selesa!


1. Memberikan anda rasa ringan dan mewah yang sama seperti bulu angsa tulen.

2. Menawarkan keselesaan tertinggi dengan 300 kiraan benang kapas dan menggunakan sarung fabrik Satin dirawat untuk Hypoallergenic dengan "Ultra Fresh".

3. Memberi anda rehat yang menenangkan, malam demi malam.

4. Teknologi isian gentian yang tahan lama dan boleh lentur serta ringan.

5. Sesuai untuk semua peringkat umur dan pelbagai jenis cara tidur.

6. Boleh dibasuh menggunakan mesin untuk memudahkan pembersihan.


Nak kulit cantik dan kekal segar?? Sila tukar ke PerfectSleeper Micro Gel 2.0. Harganya RM299/pcs.

Layari laman web rasmi Serta Malaysia

Website : http://www.sertamattress.com.my/

Facebook : https://www.facebook.com/SertaMY/

Instagram : https://www.instagram.com/sertamalaysia/

Post a Comment

2 Comments

N.K Ashadi said…
Memang lena terus ni. nGam kalau bilik ada aircond plus selimut tebal. fefeeling hotel.
Fiza Aizzawa said…
Nampak gebu elok mcm bantal kat hotel la.. best nie dapat sebijik, tido lena