Menang Smiggle Headphones melalui #MamaCubaTry Motherhood Malaysia

Rezeki sumayyah menang Smiggle headphones Budz Grey melalui #MamaCubaTry program untuk "Kelas percubaan bahasa inggeris Novakid Percuma & menang". Hehe. Sumayyah sporting masa tu padehal first time kelas dengan teacher overseas. Nampak dia enjoy kelas. 

Senanglah dah ada sendiri. Tak payah pinjam ayah punya 😅. Tq so much Motherhood Malaysia dan Novakid Malaysia.

Rock out in these super cool foldable kids headphones that have an awesome character design on the printed headband. Perfect for chilling at home or at-home study.

- Foldable headphone

- Soft ear pads

- Adjustable headband

- Suitable for devices with a 3.5mm audio jack

Syukur terpilih diantara pemenang Motherhood #MamaCubaTry

Korang pon boleh join taw contest mudah yang dianjurkan oleh Motherhood ni. Lihat senarai produk dan pilih untuk review. Mana tahu menang hadiah?

https://www.motherhood.com.my/mamacubatry/main


Ini lah kelas yang sumayyah join. Nak tengok bagaimana sumayyah belajar boleh tonton video di bawah. Seronok dan tidak membosankan !

NOVAKID MALAYSIA


Post a Comment

5 Comments

N.K Ashadi said…
Waahhhh, tahniah! Patut la novakid ni banyak lalu di Instagram haha
mujagirl92 said…
ada ternampak juga hari tu, terlupa pula nk joinkan anak. haha.. tahniah sumayyah! :D
Decamellia said…
Wahhh tahniah korang. Seronok la kakak dapat headphone comel
mamapp said…
tahniah sumaayyah.. best betul hadiah . brand smiggle pula tu
Farrah MF said…
Tahniah, Sumayyah! Cantik dan comel hadiahnya :)