Fearlessly Eau De Parfum Travel fragrance men & women gift set keluaran istimewa dari Mary Kay

Fearlessly Eau De Parfum Travel fragrance men & women gift set keluaran istimewa dari Mary Kay | Sejujurnya ena suka bau perfume fearlessly series ni. Kita boleh tukar wangian ikut mood. Mudah dibawa dan spray dimana-mana. Jangan risau boleh dibawa solat.

Set wangian Perfume EDP Limited Edition Mary Kay versi travel size!

✨✨Love Fearlessly
✨✨Dream Fearlessly
✨✨Live Fearlessly

💝 TRAVEL SIZE - mudah di bawa
💝 3 WANGIAN - boleh tukar ikut mood
💝 Eu de Parfum - bau yang tahan lama
💝Jenis spray
💝Bau wangian semua SEDAP


Mudah kan nak selit kat dalam bag. Cuma spray jerrr.


kalau ikut ranking pilihan ena yang first ada lah LOVE FEARLESSLY. Bau dia tak tahu nak cakap camne. Suami boleh jatuh cinta banyak kali lah.hahahahaha. Siapa yang jenis kerja dalam aircond, suka bauan lembut bunga blossom sangat sesuai gunakan LOVE. orang nak marah kau pon tak jadi marah. Sangat menenangkan jiwa. Patutlah nama LOVE.


Kedua ena suka LIVE FEARLESSLY. Ni mild rate tak kuat sangat tak lembut sangat. Bau vanilla musk boleh booster keyakinan 😎


Ketiga ranking DREAM FEARLESSLY. Bau dia strong. Kalau korang jenis suka bau kuat dari jauh orang bau tu sesuai pakai ni. Lagi-lagi jenis aktif bersukan dan berpeluh. Ataupun ada event dan keje luar. Bau nanas dan oren ni ngam untuk si pemakai.
Set lelaki pon ada ya.


Cantik dibuat hantaran ataupun hadiah tersayang.


Muka banyak senyumlah ada set perfume travel dan satin hands no rinse dalam handbag. Barulah bersih dan wangi.


Limited edition dan semestinya stok terhad untuk bulan ni. 1 batang RM39 sahaja. Nak lagi jimat boleh tukar ikut mood ambil 1 set RM115 sahaja. Best taw! Tak rugi grab.

 Klik nombor tertera untuk lebih lanjut

Ena | Beauty Consultant | 0123942251

Post a Comment

0 Comments