Cash planner comel memudahkan simpanan wang

Sebenarnya ena tak tahu pon hadiah cash planner ni yang sampai sebab kebetulan barang yang ena order pon sampai. Terkejut sangat-sangat buka dapat cash planner. Sah dari Kak Tihah! aka Ciktom Blogger comel ni. Alahai saje je kan dia ni pos tak inform dulu. Dia pernah minta 5 senarai custom name daripada ena tapi masa tu dah tak ingatlah. Tup..tup sampai. Hadiah sempena birthday bulan 7. Haha... tu yang tak ingat. Terima kasih kak tihah. Semoga mewah rezeki selalu. 


Kenapa comel sangatttttt.. Dah lama idamkan cash planner ni taw. Sebab ena ni jenis suka selit duit kat sampul duit raya. Sampai koyak.hehe.


Dah lah kotak comel. book cover comel, freegift pon comel belaka.


Tengoklah senarai custom name ni. Senang kan nak asingkan duit. Tapi sekarang ni banyak bayar bil pakai online jadi ena buat nota atau resit bayaran simpan dalam list ni. Mudah lah nak cek perbelanjaan bulanan. Eh kat rumah siap ada fail tersusun macam kat office taw. Duit gaji suami dan segala perbelanjaan semua simpan dalam fail. yelah sebab kita ni bisness online di rumah je. Jadi pentinglah nak tahu duit keluar masuk ni. So cash planner ni kira memudahkan kerja ena untuk simple listing bulanan.

Macam-macam lagi korang boleh custom name. Contohnya modal, saving, bil atau sebagainya. Boleh usha cash planner disini :

https://shp.ee/w7ccnjt

Post a Comment

1 Comments

N.K Ashadi said…
comelnya cash planner ni. Harus dimiliki satu. Kalau tak. duit lesap tak tau tuju. Haha