ツ Teman Tapi Mesra

Pilih Makeup Remover yang betul untuk mata sensitif

Ena cukup serik guna baby oil. Setahun kena hadap milia seed. Sejak dari itu ena guna makeup remover khas untuk penjagaan mata juga. Sebab ena sangat suka makeup. Jadi sudah tentu kawasan mata kena extra care bila nak cuci. Tak boleh tonyoh kasar-kasar. Sangat sensitif berbanding bahagian lain.

Apa itu milia seed? Jom baca jika nak tahu korang ada milia seed atau tidak.

eiuuuuu...seram tengok. Dulu ada lah 3 ketul. Sakit picit tapi tak keluar. Makan masa juga lah nak pecah kan. So dah faham kan kenapa kena berhati-hati dalam memilih makeup remover. Nampak macam ala kejap je cuci makeup ni tapi kesannya teruk pada masa akan datang. Kulit nampak tak cantik dipandang dari dekat. 

Sebab itu ena masih setia dengan Oil Free Eye Makeup Remover dari Mary Kay ni. Kalau pakai waterproof mascara sangat mudah nak cuci. Cuma dap-dap lama kemudian lap. Tak rasa berminyak. Mengandungi 80% air dan 20% silicone dan bebas alkohol.





Untuk pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi dibawah

Ena | Beauty Consultant | 0123942251

0 Chantiq Manis: