ツ Teman Tapi Mesra

Dapatkan koleksi Baju Muslimah sempena 12.12 Mega YES dari LF Outlet & Collections

Dapatkan koleksi Baju Muslimah sempena 12.12 Mega YES dari LF Outlet & Collections | Tak sangka kita sudah hampir ke penghujung Disember 2020 dan pastinya korang sudah terbiasa dengan norma baharu selepas negara dilanda Pandemik Covid-19. Antara kesan yang paling ketara adalah rangsangan ekonomi yang telah semakin berkembang secara atas talian dengan lebih pesat. Takde apa yang mustahil sekarang ni semua boleh dapat dihujung jari. Apa yang selalu menjadi tarikan utama pada hujung tahun?? Semestinya Jualan Akhir Tahun, Year End Sale (YES), Mega Sale, Clearance Sale dan banyak lagi promosi dijalankan oleh para penjual & pembekal.

Selain sibuk untuk persiapan sekolah anak-anak pada awal tahun 2021, tak terlepas jugak persiapan mencari koleksi baju raya. Haaa tak payah terkejut sangatlahhh. Orang sekarang lagi suka survey awal. Ena rasa tahun ni macam sekejap sangat masa berjalan. Tahu-tahu Sumayyah dah habis sekolah. Jadi ena pon jenis suka survey baju awal. Boleh rentas daerah ataupon tidak nanti tapi baju raya tetap ON di rumah seperti Raya 2020. hehe.. Kalau dah tak berapa nak pergi kemana-mana jadi better grab jualan murah awal. Tak rugi pon dapatkan koleksi dari LF Outlet & Collections ni sebab fesyen sentiasa sesuai untuk setiap masa dan tidak over fashion. Yang penting bagi ena selesa dipakai, material sejuk dan tahan lama. Kalau terlampau murah tapi kualiti takde pon tak best jugak kan. Ena pon dah berkenan beberapa design ni. Tunggu nak beli je.hehe.. Jom lah kita cuci mata dulu.

Banyak pilihan design dan warna di LF Outlet & Collections

LF Outlet & Collections bukan sahaja mempunyai koleksi baju kurung, tetapi ada set dress, maxi dress, blouse, skrit, suit edition, baju melayu, jubah sehingga ke plus size.

AURORA KURUNG RIAU


Baju kurung ena almost design simple camni sebab suka jenis kembang bawah nak nampak slim gitu. Apa yang membuatkan ena tertarik dengan LF Outlet & Collections sebab banyak pilihan warna. Tahu lah perempuan ni kadang tak cukup 1 colour.hahahaha..

🌸 Material Como Crepe yang sejuk jenis material tak panas dan tak jarang 
🌸 Mudah digosok, Nursing friendly (Zip dada) dan mesra wudhu
🌸 Terdapat 18 warna menawan
🌸 Saiz XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
🌸 Jenis skirt A Cut
🌸 Pinggang getah kiri & kanan
🌸 Zip kain sebelah kiri


Berita baik buat pembaca blog ena, koleksi AURORA KURUNG RIAU dari LF Outlet & Collections sedang berlangsungnya diskaun sehingga 30% di laman Facebook dan Instagramnya. Rebut tawaran khas ini selagi stok masih ada.

HARGA PROMOSI 12.12 MEGA YES 
Saiz S-XL (RM 65.00 SM)/(RM 77.00 SS)
Saiz 2XL-5XL (80.00 SM)/(RM 92.00 SS)
Free Postage

NORMAL PRICE
Saiz S-XL (RM 95.00 SM)/(RM 110.00 SS)
Saiz 2XL-5XL (110.00 SM)/(RM 125.00 SS)


ARMENIA SET DRESS


🌸 Skirt fully getah
🌸 Tops jenis pakai terus no zip/button
🌸 Versatil boleh dipakai untuk event atau ke pejabat
🌸 Material crepe printed yang selesa dan ringan serta tak melekap

HARGA PROMOSI
RM74 exclude postage

NORMAL PRICE
RM95 Postage RM9 (SM) & RM15 (SS)


BUY "3FREE1" BY HASNURI COLLECTION




PROMOSI BUY 3 FREE 1
RM50 exclude postage


12.12 MEGA YES BY HASNURI COLLECTION

MAXI DRESS & CARDIGAN





PROMOSI 1 PASANG RM69
2 PASANG RM120
exclude postage


BLOUSE OLIVIA BYREEFA


🌸 Material Premium Como Crepe
🌸 Size XS sehingga XXXL
🌸 Breastfeed dan wudhu friendly

PROMOSI 1 PASANG RM39
2 PASANG RM70
3 PASANG RM99
Free postage


Amacam.. ada rasa rambang mata tak nak pilih design? Bukan itu saje, banyak lagi koleksi yang ada. Haaa korang boleh terus shopping di laman sesawang dibawah untuk mudahkan pembelian dengan Puan Leya

LF OUTLET & COLLECTIONS

2 Chantiq Manis:

Atie Zieya said...

omggg!!!!! cantik gila design dia... simple and nice

Sis Lin said...

Macam tau aje website ni laaa...sebab dah ada beli 3 pasang di sini hehehehehe.. kmurah dan kualitinya pun bagus...