ツ Teman Tapi Mesra

Berbaloi borong Perkakas dapur sempena Giler-Giler Sale 2020 MyCookingStory

Berbaloi borong Perkakas dapur sempena Giler-Giler Sale 2020 MyCookingStory | Sebenarnya tak sangka pon terjebak nak kumpul koleksi jenama German MyCookingStory ni. Tapi sebab terpengaruh tengok kawan-kawan beli dan review puas hati ena pon beli jugak buat topup perkakas dapur. Pehhh rupa-rupanya memang best. Sebab apa taw barang ni MAHAL tapi harga menjunam teruks sampai 80%. Tak keruan dibuatnya sebab cepat kehabisan stok. Gigil tangan submit order.hahahaha.. Jujur ok ena memang beli banyak kali sebab puas hati dengan kualitinya. Ena paling anti minyak degil. kalau susah basuh terus buang jela. Tapi dengan produk MyCookingStory ni, akan in love dengan bahah pembuatannya. 

MyCookingStory beri diskaun sehingga 80% Disember 2020


Ovenware Combo 2 (Red Handle @ Green Handle)


Vetro 3.7L Oblong with divider
CSK Langen 1.5L Round Casserole

Korang boleh pilih Ovenware Combo 2 sama ada color merah atau hijau. Untuk pengetahuan korang Combo 1 sold out tapi MyCookingStory gantikan dengan round casserole pattern lain. Memang puas hati grab Vetro Oblong saiz 3.7liter sesuai untuk hidangkan makanan untuk tetamu sebab cantik dan ada pembahagi tengah. Korang boleh gunakan untuk menu Nasi Ayam, Spaghetti Bolognese atau menu hari raya. Dibahagian tepi boleh dipasang atau dicabut pemegang supaya mudah nak angkat tak licin dan tak panas. Bukan itu sahaja untuk sup atau kuah lain boleh lah korang isi di dalam Langen round casserole tu. Bestkan pakej lengkap untuk hidangan tetamu???? Tapi harga tak masuk akal dengan kualitinya.


100% kaca borosilikat Non-Toxic mudah dicuci. 
Ciri-ciri High Thermal Shock Resistant sehingga 280°C. 
Selamat digunakan untuk Freezer, Oven & Microwave

Harga asal RM239.00 tapi now offer RM38.00. Nak lagi jimat 10% guna kod 👉👉👉 MCSTINYNASWEET

Diskaun tambahan 10% guna kod 👉 MCSTINYNASWEET


French Bull Double Wall Vacuum Flask


Neoflam Double Wall Vaccume Flask 750ml
Neoflam Double Wall Vaccume Flask 500ml

Untuk ibu-ibu yang suka buat susu anak dengan cepat dan more praktikal hanya picit button untuk tuang air kerana design one-touch mechanism. 

Easy travel nak bancuh susu dalam kereta. Non slip button dimana permukaan alas flusk bergetah jadi ia tidak licin.

Harga asal RM318.00 tapi now offer RM88.00

Diskaun tambahan 10% guna kod 👉 MCSTINYNASWEET


Neovent 1.0L + 0.8L + 0.52L Storage Containers


Neovent 1.0L Rectangular
Neovent 0.52L Square
Neovent 0.8L Square

Ni bekas favourite ena gunakan setiap hari sebab boleh topup makanan lebih pada kuali. Sampai suami tegur memang kena pakai hari-hari ke? hahaha.. Dah nama pon best dan praktikal memang senang pindahkan baki lauk pada kuali sebab ena kalau dah tinggal koret-koret ni lebih suka masuk ke dalam bekas kedap udara terus. Yang paling ena suka senang nak cuci sisa minyak. Recommended untuk ada set ni di rumah.

100% kaca borosilikat Non-Toxic mudah dicuci. 
Ciri-ciri High Thermal Shock Resistant sehingga 280°C. 
Selamat digunakan untuk Freezer, Oven & Microwave

Harga asal RM143.00 tapi now offer RM48.00. Nak lagi jimat 10% guna kod 👉👉👉 MCSTINYNASWEET

Diskaun tambahan 10% guna kod 👉 MCSTINYNASWEET

 

Jika korang nak panaskan balik di dalam oven atau microwave, just bukak keliling penutup tanpa tutup rapat. Set mudah nak simpan lauk dan nak cuci. Korang kalau suka masak Lasagna pon boleh guna bekas ni untuk bakar.

Fancy Glasses 6pc Set

 

Fancy Glasses 6pc Set Champagne Flutes (235ml)
atau
Fancy Glasses 6pc Set Red Wine Glasses (390ml)
atau
Fancy Glasses 6pc Set Red Wine Glasses (630ml)

 Lead free Crystal
Mudah dicuci dan selamat

Set cawan berkaki ni ena takde stok sendiri tapi memang cun lah untuk buat hadiah perkahwinan, birthday, anniversary atau tersayang. Lagi sekarang musim kopi hipster di rumah je. Orang suka cari cawan tinggi camni. Cantik je nak shoot gambar bila air berlayer

Harga asal RM117.00 tapi now offer RM48.00. Nak lagi jimat 10% guna kod 👉👉👉 MCSTINYNASWEET

Diskaun tambahan 10% guna kod 👉 MCSTINYNASWEET


Ada jugak set cawan lain tanpa kaki seperti  yang ena miliki ni memang ringan, Tall Drinking Tumblers (410 ml / 2pcs). kalau suka cawan rendah ada Small Drinking Tumblers (320 ml / 2pcs)

Xmas Crazy Deal


Harga asal RM348.00 tapi now offer RM98.00. Nak lagi jimat 10% guna kod 👉👉👉 MCSTINYNASWEET

Diskaun tambahan 10% guna kod 👉 MCSTINYNASWEET


Harga asal RM349.00 tapi now offer RM98.00. Nak lagi jimat 10% guna kod 👉👉👉 MCSTINYNASWEET

Diskaun tambahan 10% guna kod 👉 MCSTINYNASWEET


Harga dia kaw-kaw drop dari harga asal RM471 just RM28... Ena sempat grab dan menunggu sampai dirumah je. Dah terbayang peti ais ena cantik tersusun dengan bekas ni. Fuhhh peti ais penuh bekas kayangan tapi harga marhaen.

Harga asal RM471.00 tapi now offer RM28.00. Nak lagi jimat 10% guna kod 👉👉👉 MCSTINYNASWEET

Diskaun tambahan 10% guna kod 👉 MCSTINYNASWEET

Smart Storage with KIGI


Smart kan bekas ni boleh scan QR kod, food record indo, BPA Free, clip lock, kedap udara dan selamat digunakan untuk Freezer, Oven & Microwave




Penghantaran pantas dengan Ninjavan. Boleh tengok ena unbox produk di bawah. Barang tidak pecah dan paling best PERCUMA PENGHANTARAN. Kalau penerimaan barang ada pecah atau retak, korang contact je nombor di atas.


SHOPPING HERE AND GET DISCOUNT 10% + FREE POSTAGE WITH KOD "MCSTINYNASWEET"
..............................

2 Chantiq Manis:

Farah said...

memang berbaloi - baloi. Nanti kita nak purchase la pula, dah target dah hehehe.

Sis Lin said...

Kita dah ada 4 set dah, 2 jenis yang lama free mangkuk penutup, 2 lagi yang baru free mangkuk bolat..gelas je tak beli sebab dah banyak kat rumah.. murah berbaloi...