ツ Teman Tapi Mesra

Mesin Buaian Elektrik QiQi Pilihan Terbaik Ibu untuk Newborn | QiQi Newborn LED Light Electronic Cradle Baby

Sangat baik untuk bayi yang baru lahir


Berdasarkan pengalaman dah beli macam-macam jenis buaian elektrik, jadi ena sangat recommended jenama QiQi ni. Design memang comel dan ada lampu LED. Kalau malam tak perlu buka lampu kecil lagi, ena cuma buka lampu LED ni saje dalam bilik. Tapi the best part adalah "Mod Senyap". 

Kalau diikutkan hati memanglah tak nak ajar anak berbuai tapi nak buat macam mane.. Sepanjang pantang 3 minggu, baby tak tidur lena, lepastu ena kena dodoikan sambil jalan. Lenguh satu hal, nak lelap cukup susah. Jadi kena lah beli sebab yang lama dah rosak plus bunyi bising. Honestly kalau korang tercari-cari yang murah tapi kualiti tinggi, memang ini lah jawapannya. 

Enjutan tidak terlalu kuat. Boleh adjust secara slow. Kalau tidak, adjust sedikit je dah rasa enjutan kuat macam terhentak. Siapa yang faham tu maksud ena, confirm setuju.

Antara review positif yang ena baca

1. Harga murah tapi berkualiti
2. Mesin buaian tidak berbunyi dengan mod senyap
3. Enjutan smooth sesuai untuk bayi baru lahir
4. Kabel plug panjang dan ringan
5. Senang dipasang dan jimat elektrik
6. Meringankan beban ibu
7. Bayi tidur dengan selesa

Jika anda mencari buaian untuk Bayi NewBorn anda, maka inilah yang harus anda pilih, kelajuan terendah dan lancar untuk NewBorn, kebisingan dikurangkan berbanding dengan jenama lain!


Ciri Produk:

• Motor berjenama Jepun tahan lasak
• Reka bentuk bermutu sesuai untuk semua Keluarga
• Kelajuan boleh laras
• Lampu LED
• 12 Volt Adapter
• Produk Keselamatan & Berkualiti

Pembungkusan kotak:

• 1 Buaian QiQi
• Plug adapter panjang 3 meter
• Spring 7 batang dengan satu S sangkut
• 1 Kad Waranti (jaminan 1 tahun) dan cover untuk :
1. Jaminan Untuk Mesin Buaian Sahaja
2. Spring dan Adapter tiada Jaminan
3. Kami hanya mengenakan Bayaran Penghantaran yang akan dihantar dalam tempoh jaminan

Cadangan Kuantiti Spring VS Berat Bayi:

2pcs = 2 - 4kg
3pcs = 4 - 6kg
4pcs = 6 - 8kg
5pcs = 8 - 10kg
6pcs = 10- 12 kg
7pcs = 12 - 16kg

Jika korang nak beli, boleh lawati kedai online penjual ini yang merupakan trusted seller melalui pautan Di Sini: Shopee Seller

14 Chantiq Manis:

el said...

Memang sangat membantu mak2 nak buat kerja kalau ada buaian letrik ni...dulu anak2 kami pun semua tidur buai ni..senang tidur dalam tu mak wat kerja lain hihi..

Cik Puan Ena said...
This comment has been removed by the author.
shamiera osment said...

Anak-anak memang tak tidur buai tapi kalau tengok buaian ni mesti ada alat macam ni. Mudah sket nak buat keje lain sambil tu kan?

Auntie Lilly FollowMeToEatLa said...

Child care products are getting more & more canggih like this special automatic electrical buaian.

Auntie Lilly FollowMeToEatLa said...

Child care products are getting more & more canggih with this special electrical buaian nowadays.

budakbandunglaici said...

alahai comelnya.. sesuai sangat pakai buaian automatik ni, senang sikit nak dodoi anak tidur cepat. si mak nak buat kerja pun senang hati

Farhana Jafri said...

senang mak2 nak buat kerja bila ada buaian elektrik ni. Bagus jugak eh jenama Qiqi ni, boleh adjust speed dia. Ada buaian yang tak ada.

Zharif Azis said...

wahhhh mudahlah para ibu untuk buat kerja lain. tak perlu tunggu di buaian sampai baby tertidur. semua parents perlu ada satu benda nie utk memudahkan buat kerja dan aktiviti seharian

Nadia Johari said...

Masa fariza tak pakai enjut letrik ni.. Tapi masa adik terpaksa beli sebab dia tak tidur lena kalauntak dienjut.. Sennag kerja..

Sunshine Kelly said...

Kalau ada ni senang lah, anak cepat tidur and mak tak payah guna tangan buaikan

AyuArjuna BiGoshh said...

Comelnya benda ni. Rmi yg dah guna and brrpuas hati so not badlah kan

iena eliena said...

comelnya buaian tu..senang kan tak payah nak buai..lenguh gak tangan nk buai kan..
anak buah iena sorang tidur buai..ade buaian mcm ni mudah sikit..

Zaza Azman said...

Cutenya penguin. Kalau mod senyap ada bagus sgt la anak tido lena kan tanpa gangguan bunyi spring tu

Ika.S said...

nowdays senang dh kan hehe. kira lebih advance la hehe. mak mak pun boleh buat kerja lain