ツ Teman Tapi Mesra

Tawaran Hebat PG Mall Mega 8.8 Pre Sales

PG MALL PLATFORM E-COMMERCE NO. 1 DI MALAYSIA


PG Mall nampaknya semakin rancak menawarkan peluang yang hebat dan berbaloi untuk kepuasaan pelanggan. Ia merupakan platform beli belah atas talian yang satu-satunya e-commerce tempatan. Bagi yang belum tahu, PG Mall menawarkan semua barang keperluan di bawah satu bumbung dan menjadi medan membeli TOP 3 paling dikunjungi secara atas talian mengikut iPriceinsight. Bukan itu saje, PG Mall menerima ke semua jenis e-wallet dan juga pemindahan perbankan. 


Untuk pengetahuan korang, PG Mall merupakan pusat beli belah online tempatan Malaysia dibawah syarikat emas terbesar Malaysia iaitu Kumpulan Public Gold.

Dengan Pusat Perniagaan Global yang terletak di Pulau Pinang, PG Mall dikendalikan oleh pasukan tenaga kerja untuk memastikan prestasi terbaik di platform, baik untuk peniaga dalam mengembangkan perniagaan mereka secara dalam talian, atau kepada pembeli bagi memastikan pengalaman mereka bersama kami adalah satu Kebahagiaan. Setiap produk di rak Dipilih dan Diluluskan dengan teliti untuk memastikan kualiti terbaik apabila tiba di tangan pembeli. Membeli-belah yang boleh dipercayai dan selamat.

"Di PG Mall, kebolehpercayaan dan keselamatan pengalaman membeli-belah oleh pembeli adalah kepentingan utama kami. Dalam persekitaran yang selamat dan terjamin, kami menyediakan pelbagai pilihan pembayaran yang selamat termasuk pemindahan perbankan dalam talian segera dari semua bank utama di Malaysia".

TAWARAN HEBAT MEGA 8.8 PRE-SALES 3 - 7/8/2020


From 3rd– 7th August 2020
Daily Flash Deals As Low As RM8
RM 5 off with minimum purchase spending RM38 applicable for new user only
Rm15 off with minimum purchase spending RM 88 for all users (existing & new users)

MEGA 8.8


Daily Flash deal serendah RM8 
Diskaun sehingga RM88
Minimum purchase spending off RM 188
RM5 dengan minimum perbelanjaan sebanyak RM38 (Untuk pendaftaran baharu @ New Shopper ) 
RM 15 dengan minimum perbelanjaan sebanyak RM88 (Pelanggan sedia ada @ Existing Shopper )

Maybank QRPay 



Enjoy penjimatan secara eksklusif dengan Maybank QRPay 
Dapatkan RM5 OFF bila membuat pembelian dengan PGMall atau MAE hari ini sehingga 31  July 2020 
Gunakan promo kod : "FLASH" 

Wooowww. Menarik juga tawaran dan promosi hebat yang diberikan kepada pelanggan? Jadi jangan lepaskan peluang korang untuk nikmati semua tawaran ini sempena Mega 8.8. Jom terjah website PG Mall


Untuk ketahui info lanjut boleh layari :

10 Chantiq Manis:

Wai Yee aka Rane said...

yay to shopping online kat PG Mall. So best gile with the promotion kan

Kak Fas said...

Tentu ranai yg dah tak sabar tunggu 8.8 kan untuk dapatkan harga istinewa ...

Rawlins GLAM said...

Wah. Makin rancak PG Mall nie buat sales - bahaya nie bagi seorang Rawlins yang mudah terpengaruh haha

saidila said...

baru tahu jugak yg PG MALL ni anak syarikat PUBLIC GOLD yang sangat pemes.So tak ragu2 kalau nak membeli emas di situ. Saya pun dah daftar bawah PG MALL ,boleh buat jualbeli kat situ .Besttt

atiehilmi.com said...

PG Mall ni memang tak bergurau kan ? hee~ banyaknya cashback yang dorang bagi 😅 cemana lah nak stop shopping kalau dah camni.. haih..

AyuArjuna BiGoshh said...

Pg.mall ni mmg best. Macam2 produk ada ditawarkan dan dan dijual di sini

Sunshine Kelly said...

Wow now got 8.8 mega sale, jap sis nak check out coz ada barang yang nak beli

Fatheen Deen said...

Wowow... PG Mall memang tempat terbaik untuk shopping sebab lepas shopping macam-macam cashback dapat. Memang berbaloi-baloi

Tekkaus said...

Glad to see PG Mall is having so much sales right now. This is good for consumers as we have more choices.

Kak Su said...

Interesting I must share this valuable info to my subs Im sure they will love to trade here too