ツ Teman Tapi Mesra

Jana Pendapatan di Rumah Hanya Menggunakan Aplikasi Jutawan Apps (JApps)

Di zaman era digital ini, semakin ramai yang memilih untuk bekerja hanya di dalam rumah. Ini kerana masa adalah fleksibel boleh dilakukan pada bila-bila masa dan di mana jua asalkan ada networking. Ada yang buat secara "part time" dan juga "full time". Tengok saje di zaman kini sehingga tempahan makanan dan booking kenderaan semuanya dilakukan secara online dan aplikasi mudah alih. 

Tetapi pemilihan untuk menjana pendapatan secara online haruslah bijak supaya tidak ditipu oleh scammer yang semakin menjadi-jadi sehingga mereka sanggup membuat panggilan palsu menggunakan nombor talian biasa untuk pemindahan wang. Oleh itu, pastikan korang periksa agen tersebut samada sah di sisi undang-undang. Jika tidak pasti hubungi pihak yang lebih arif.

JANA INCOME MENGGUNAKAN JUTAWAN APP

BAGAIMANA CARANYA ??????


Hanya jual "Software Aplikasi Android ni secara online tanpa ganggu kerja hakiki" 


Mudah sahaja πŸ‘‡


✔ Real Business (Affiliate)
✔ Handphone jenis Android
✔ Modal sekali, untung berkali-kali 
✔ Gaji 2x Seminggu, 8x Sebulan
✔ Wajib ada email yang aktif dan Internet
✔ Pemegang Sijil Syarikat Malaysia (SSM) 
✔ πŸ’―% guna phone dan copy paste iklan je
✔ Komisen RM200 per sales, RM5k-10k Sebulan
✔ Ribuan testimoni berjaya daripada Pegawai Polis & Penjara, Student, Surirumah & Penganggur!!

❌ Tak Perlu Jumpa Orang
❌ Tak Perlu Simpan Stock
❌ Tak Perlu keluar rumah
❌ Tak Perlu maintainance
❌ Tak Perlu packing & COD barang
❌ Bukan MLM/ SKIM CEPAT KAYA/MONEYGAME/SIMKAD/FINGO/LOAN/ dll


Manfaatkan HP πŸ“² anda 😎

πŸ’₯πŸ’₯ APLIKASI NI HANYA BOLEH INSTALL DALAM HP JENIS ANROID SAHAJA PENGGUNA IPHONE BOLEH MENGGUNAKAN LINK AFFILIATE YANG DISEDIAKANπŸ’₯πŸ’₯

APAKAH FUNGSI SISTEM APLIKASI JUTAWAN APP ? πŸ‘‡





Jutawan app berfungsi menghantar email kepada berpuluh-puluh org sehari. Kerja kita hanya install & tekan button START pada aplikasi JUTAWAN APP Dan biarkan sahaja dia run secara auto. Apabila orang yang menerima email  itu, daftar dan beli guna link yg dihantar tadi, maka awak akan dapat komisyen RM200. Kalau 10 orang dah dapat sebanyak RM2,000. 

INI ADALAH AUTO IKLANπŸ‘†πŸ‘†


πŸ’ͺπŸ’°πŸ‘πŸ‘πŸ‘✅


AWAK PERLU CARI ORANG KE ???



TERPULANG,sebab itu tugas aplikasi jutawan app yang buat. Dengan syarat kita kena pastikan yang kita sudah tekan START pada aplikasi itu dan robot akan bantu kita buat sale.

MACAM MANA KALAU AWAK CARI ORANG JUGA ??


 - Kalau awak cari orang juga, awak dapat dua bonus πŸ‘‡


1) Bonus komisyen melalui auto robot rm200 ✅


2) Bonus komisyen melalui iklan manual rm200 ✅



Jadi, saya sarankan awak buat kedua-duanya macam saya buat. Hasil robot dapat dan hasil manual jugak dapat.

BAGAIMANA NAK PEROLEH PENDAPATAN KALAU AWAK TAK CARI ORANG ???



Aplikasi yang akan buat kerja, dia akan guna email awak dan hantar mesej kepada berpuluh orang dalam masa sehari. Bila ada orang (pelanggan) yang daftar dari link yang dihantar oleh aplikasi tadi, awak akan dapat bonus melalui I'd awak dan awak dibayar.


BAGAIMANA BONUS AWAK DIBAYAR ???



Komisen dibayar 2 kali seminggu iaitu pada hari SELASA dan JUMAAT melalui akaun bank awakπŸ’°πŸ’°. kalau takde akaun bank, awk boleh pinjam akaun bank keluarga atau kenalan rapat.


Ke semua akaun Syarikat yang mengasaskan business Jutawan App ini berdaftar dengan Sijil Syarikat Malaysia ( SSM ) :

1) JALUR GEMILANG IDAMAN ENTERPRISE

2) ARAH IMPIANA ENTERPRISE

3) KORGEOUS ENTERPRISE

4) ARAH SINARAN CAHAYA ENTERPRISE

5) USAHA NIAGA RESOURCES

6) RREEFFZ RICH RESOURCES

7) OCEANAGRO RESOURCES

8) AKADJAYA RESOURCES




Business ini juga Halal dari segi syarak. Tak ada sebarang unsur yang membuktikan JApps ini Haram. Bisnes JApps juga takde downline & takde upline seperti MLM, tetapi bisnes JApps menggunakan sistem Affiliate Marketing iaitu awak usaha awak yang akan dapat hasil. Kena buat promote secara manual ke media sosial lain yang kita ada seperti Instagram dan Facebook. 

Produk yang dijual adalah software (aplikasi) atau ada yang paggil robot. Nama je berbeza tapi produk atau barang dia sama.😊

Software atau aplikasi ni adalah "alat bantu pasaran" atau "marketing tool". 

KELEBIHAN APLIKASI JApp πŸ‘‡



1) Mencari prospek.

2) Menghantar mesej promosi secara auto.

3) Mencipta mesej promosi.

4) Dapat ilmu ebook rahsia online marketing

5) Membantu sedut no telefon prospek dalam masa 2 ke 3 minit secara auto.

6) Meletakkan affiliate link peribadi anda pada mesej-mesej promosi.

7) Membantu peniaga-peniaga kecil memasarkan produk atau perkhidmatan mereka melalui sistem auto post JApps.

8) KOMISEN HEBAT - Anda dibayar komisyen sebanyak RM200 setiap satu unit. Besar kan ? 😱😱

Student pun boleh buat. Kerja copy paste je. Takde dah susahkan mak ayah lagi untuk perbelanjaan. Yang dah kerja pun takde masalah nak buat tambah income tepi. πŸ‘✨


TESTIMONI JApps

Dengan bermodalkan sekali sahaja RM390, awak boleh dapat untung berkali-kali. Yang penting awak rajin buat iklan di dalam social media, usaha tu penting.

Dah ada ribuan testimoni daripada pegawai polis & penjara, pelajar, surirumah, dan penganggur.. Awak boleh tengok ni antara bukti daripada testimoni yang dah berjaya dapatkan hasil πŸ‘‡πŸ»






Kalau dorang boleh buat, saya yakin awak pun boleh buat untuk bantu diri dan family awak beli belanja harian tau 😘


JIKA BERMINAT NAK HUBUNGI AGEN SAH DI MANA ????


Ada 2 cara untuk melakukan pendaftaran melalui online dan juga direct agen sah

1. ISI BORANG PENDAFTARAN SECARA ONLINE  >>>>> KLIK SINI


Selepas website dipaparkan dan pelanggan telah faham segala maklumat, boleh tekan "TEMPAH SEKARANG" seperti gambar di atas.


Isi ruangan yang disediakan dan tekan "SUBMIT". Tunggu sehingga pengesahan melalui email dalam masa 3 hingga 4 jam waktu bekerja dan 24 jam untuk waktu tidak bekerja.

2. JIKA INGIN MELAKUKAN PENDAFTARAN TERUS DENGAN AGEN BOLEH HUBUNGI CIK ANIS SABAREENA (KOD PENAJA  : wrW726dt)

WHATSAPP | EMAIL | TELEGRAM | INSTAGRAM |


Cik Anis akan masukkan awak ke dalam group support dan memberikan guide cara membuat bisnes menggnakan aplikasi ini dengan lebih lanjut. Semoga berjaya !!!

10 Chantiq Manis:

Ezna said...

Sekarang ni semua ni di hujung jari. Ok la kan kalau nama2 syarikat tu semua ada SSM.

messarah said...

baru tahu yang apps aplikasi jutawan ni membantu meningkatkan marketing business ingatkan apa hehe

cindyrina said...

Bagus sangat! Zaman ekonomi meleset dengan banyak Syarikat yang buang pekerja boleh la they all try apps ni.

mrsliez said...

Bagus bagi yang nak cuba dapat income macam ni.. sekarang semunya dihujung jari. Nak membeli dan menjual juga tak perlu ke kedai.. dan tak perlu keluar rumah utk bekerja..

Mahamahu said...

Takut dengar apps ini Jutawan Apps hehehehe jangan ada yang sebaliknya sudah lah wakakaka tapi betul sekarang ni macam-macam cara nak jana pendapatan rajin tak rajin jer kita ni huhuhu tak download lagi apps ni hurmm tapi ada pendahuluan tu yang macam berat sikit wakakakakak..

Fadzi Razak said...

First time dengar benda ni. Tapi bagus jugak kan boleh jadi salah satu sumber side income sambil sambil buat benda lain kan

Murni Alysa said...

Nak cuba juga laa daftar..zaman loni perlu ada side income..mana2 lubang yang boleh buat duit kita mesti cuba

mamapp said...

Bagusnya Dari rumah je boleh buat duit

ray said...

so tempting

Absolute Yana said...

Interesting...as long as it is a Halal way of earning money on the sides. Why not kan... for those who are constantly looking for extra income should try out.