ツ Teman Tapi Mesra

Neem Balm Keluaran ZM Beauty Sesuai untuk kulit kering dan sensitif


Pernah dengar tak "Pokok Neem" ??

Mungkin kita tak biasa dengan panggilan "Neem" tapi untuk orang melayu macam kita ni ia adalah "Pokok Semambu". Ena pon tak terlalu familiar dengan "Neem" ni tapi bila buat research rupanya ia sangat terkenal di negara India dan kini sudah meluas digunakan di malaysia. 

Apa kebaikan "Neem" ??

1. Herba yang memberi nutrien yang baik pada badan.
2. Daun Neem bersifat "Anti-bakteria", "Anti-Kulat", dan "Anti-Virus".
3. Melegakan keradangan dan kerengsaan kulit.
4. Digunakan sejak turun-temurun untuk menghalau nyamuk kerana boleh mencegah nyamuk daripada mendekati kita.


Neem Balm Produk terbaru keluaran ZM Beauty


Bahan Utama

Daun Neem, Minyak Zaitun dan Lilin Lebah.

Cara Guna

Hanya buat sapuan nipis ditempat yang diperlukan. Boleh rujuk pada belakang bekas Neem Balm tersebut cara menggunakan.

Ada kesan sampingan tak ??

InsyaAllah tiada kesan sampingan kerana 100% semulajadi.

Jangka hayat penggunaan

Jangka hayat selama setahun selepas bekas di buka seperti yang tertulis di belakang bekas Neem Balm


Harga 1 set Neem Balm RM45 seberat 60gram dan akan dapat FREEGIFT 

💕💕💕 Termometer digital 10k unit pertama sahaja.
💕💕💕 Casing khas beserta Keychain ZMBeauty


Cantik ke idak termometer free ni ?? Excited sumayyah tengok kartun Pooh favourite dia. :)
Casing ni sangat cantik okey.. Ekskusif sangat !!!



Selamat digunakan dan telah di uji di makmal PERMULAB SDN BHD dan mendapat kelulusan KKM


Untuk keterangan lanjut boleh layari :

Facebook : NeemBalmZMbeauty

Instagram : NeemBalmhq

14 Chantiq Manis:

Cik Nor said...

bgus la balm ni..:)

Sis Lin said...

Memang bagus Neem Balm ni...Kita dah cuba dah..
Bintat gatal 2x sapuan je dah hilang ...

Syiera Firdaus said...

Wah bagus kebaikan neem leaf ni. Nak cuba jugak la

Sunah Sakura said...

neem ni kalau takde campuran lain, memang busuk gilerrr..pernah ada satu ubat guna pokok neem untuk luka operation kucing kat umah..bau dia masya Allah...

tapi neem balm ni, da hidu kat umah sis lin...eh, sedap pulakkk..sebab ada campuran lavender kan...

mek yunie said...

macam ok produk ni ye. boleh cuba jugak

Isaac Tan said...

comel thermometer tu.. siap ada bear.

Dilah said...

Senang ada neem balm ni.. dah tak payah nak cari pokok semambu lagi..

kisah si dairy said...

wajib ada satu kat rumah macam ni..

Nadia Johari said...

Memng akan halau nyamuk ke.. Hehhee.. Kalau ok boleh beli utk anak-anak.. Kotak dia sweet sangat

Ana Suhana said...

Bagus bila guna bahan2 semulajadi utk kegunaan anak2 kan. Rasa selamat je. Eh murah je harga dia. Siap dpt free gift lg.

mamapp said...

Mama first time dgr nama pokok Ni. Menarik balm tu

Ana Jingga said...

neem leaf ni daun bambu kalau tak silap kak ana dan ia memang herba yang bagus untuk sakit luaran kulit, in shaa allah

misibell said...

Boleh whatsapp Misibell ya untuk dapatk neem balm

0132008017

Siti Yang Menaip said...

sebut semambu tahu kalo neem tu ni first time dengarnya. ada jugak org jual dalam bentuk
sabun. kalo krim cemni senang jugak nak bawak jalan2.
size dia compact..