CREATIVE BLOGGER AWARD


Tahniah & Congratulations kepada semua yang telah menerima CREATIVE BLOGGER AWARD ini! Bersyukur, Tinynasweet DOAKAN semoga anda akan lebih gigih untuk memperjuangkan dunia bloggerista ini...................... d(^_^)b

Syukur, Alhamdulillah.... Terima Kasih kepada blogger-blogger semua yang sudi singgah ke blog Ena \(^_^)/ Walaupun Follower tak ramai, tapi Ena cukup menghargai BLOGERISTA SEMUA yang sudi singgah ke blog Ena.... Jutaan Terima Kasih juga kepada yang sudi Comment & klik-klik nuffnang Ena ------> Pendek kata dari Ena kepada semua blogerista
---> Tanpa ANDA siapalah Ena di dunia blogging ini (~_~)
CTRL + C untuk COPY CREATIVE BLOGGER AWARD


Untuk menghargai ANDA yang telah beri SOKONGAN kepada Ena selama ini.... Ena nak bagi ANDA SPECIAL AWARD yang di cipta KHAS & ISTIMEWA untuk ANDA! Sudi-sudilah terima AWARD yang berprestij ini v(^_^)v Lepas tu, ANDA boleh hadiahkan AWARD ini kepada PEJUANG - PEJUANG BLOGGERISTA yang lain yang ANDA rasa OWESOME! Big THANKS o(!_!)o

Secara RASMI, CREATIVE BLOGGER AWARD 
ini tersebar secara BERPRESTIJ pada 07/07/2014

Post a Comment

142 Comments

Cik Puan Ena said…
Pesanan : Kepada BLOGGERISTA yang telah menerima "CREATIVE BLOGGER AWARD" ini, Sila tinggalkan jejak ANDA di ruangan comment ini d(^_^)b JUTAAN TERIMA KASIH
Waaaa! Terima Kasih ! :)
#PrayMH370 | TQVM TINYNASWEET

AWARD YANG SANGAT BERPRESTIJ!!!
AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Copyright® Gitarboyz21™ #Link :
Facebook - http://www.facebook.com/gitarboyz
Blogspot - http://www.gitarboyz.blogspot.com/
Youtube - http://www.youtube.com/user/GitarBoyz21
cherry said…
ececeh suwwwet gitu xD
Unknown said…
salam..akak,sy dpt ke ne?sbb akk ad tgl msg dkt chatbox ckp sy dpt..hee..tq kak..:)
ezyra taharin said…
tak paham la kak..btw td akk de sent msg kat cbox sye
Asyrahtul Akmal said…
Seriously Akmal dapat? huahahaha :D macam tak caya jaa. thanks a lot ^^,
Amanina YOb said…
terkezutttt ! hehe. Alhamdulillah and Terima Kasihhh = ) Amanina hereee ! Salam Perkenalan.
saya pun? alhamdulillah. terima kasih. saya akan masukkan kat pages blog sebagai kenangan =)
Nina Hassan said…
heee mekasih kak ena. haishh sumpah terharu. :)
SNM said…
Hehe...tqvm sis. Wah2...kena buat special entri ni sempena dapat award ni (^^,)
Unknown said…
sebenarnya saya tertanya-tanya macam mana saya boleh dapat..hahahahahahah..terima kasih ;)
Unknown said…
thnx 4 the award akak!!
sdsd said…
aipp aipp kak. Saya dapat? Akak ada tinggah pesan dekat cbox saya.
Hazyyy said…
Kak Ena, Hazy dapat ye? terima kasih ! =D
ainza said…
wahhh terkejut jugak ni. Apa-apa pun terima kasih banyak ^^
YatieOwner said…
thanks so much ena ;)

http://puangojes.blogspot.com/2014/04/creative-blogger-award.html
Unknown said…
Syukran kak ena :3
eehhh terima kasih dear.. :'D tp kurang paham..heee

http://akugadishijabista.blogspot.com/
NurrA said…
wah ! saya pun dapat ke? hehe maseh2 :)

http://nurrazierazulkifli.blogspot.com/
Nadhirah Afiqah said…
heeeee thankyou akak. follow mollow akak sini. XD
Zizie Zack said…
ok. shock! cemana boleh dpt? sebab tinggalkan jejak kat cbox ke camne?
Inani Hazwani said…
ok terkejuttt. HAHA.. apa apa pun tahnks sis :)
Unknown said…
thankss sbb bg award kat niyazz :)
Unknown said…
Waaa..saya dapat??? tak sangka dapat pulak. blog saya ni biasa2 je..

anyway, terima kasik kak ena :D first time dapat award. hahaha xD
mm said…
heee thanks!
Unknown said…
Ahaha so sweet :P Anyway, Thanx :D
Unknown said…
Kite dpt..thanks....terharu...kite letak kt blog ye code tu hehe selalu selalu la jenguk kite eh..hehehe nnt kite pun selalu jenguk kamu
Unknown said…
waa terimakasihhh :)
annabelle said…
As salam , waaa , terimakasih kak ena ats award tu .
Whahaha terima kasih :D
#PrayMH370 | TQVM TINYNASWEET

AWARD YANG SANGAT BERPRESTIJ!!!
AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Copyright® Gitarboyz21™ #Link :
Facebook - http://www.facebook.com/gitarboyz
Blogspot - http://www.gitarboyz.blogspot.com/
Youtube - http://www.youtube.com/user/GitarBoyz21
Unknown said…
thanks kak...love you!! >.<
Unknown said…
Thanks akak!! ^^
anis said…
wah.. thanks bebanyak :3
Anonymous said…
wah,,, keren ni... :)
mama ker?.. iyer ker?... double konfem semula dear.. hihi, excited ni..
Cik Itah said…
salam. waaa..bagus ni :)
Hani Zulkifli said…
heee :)) tqvm! syg akak!
EFA said…
TQ My Wifey (^^,)
THE BEST AWARD EVER!!!

SEMOGA AWARD INI AKAN TERSEBAR LUAS DI SEANTERO BENUA INI. HARAP SEMUA PEJUANG BLOGGERISTA BANTU MEMBERI AWARD INI KEPADA SEMUA BLOGGER YANG TERPILIH! GOOD LUCK SEMUA......

http://eddyboyz86.blogspot.com/
NiniHanini said…
thanks!!! hehe :D
AnnaJumahali said…
Assalamualaikum dan selamat petang Kak Ena, anna dapat mesej dari akak dalam chatbox ANNA, wahhhh terharunya ANNA, terima kasih banyak2 yer kak Ena for the awesome awrds that u give me..Super duper like it most. much love from me sis Ena..
yus said…
terima kasih kak sebab bagi award ni dekat yus jugak :DD
Anonymous said…
auuuwwww... thanx... Dapat jugak.. ngehhh... beheee...
Aenoyou said…
tahniah ena. brilliant idea utk dpt ramai follower. sy pun copy jugak di blog http://aenoyou.blogspot.com

Jom pakat2 kita berkenalan.
Unknown said…
thank sebab bg award tuu kat saye..hiih
Ayuni Sara said…
wahhh....thanks kak ena !!!! alooo, sweet sgt...hee
Fairuz Aqilah said…
waaa!!! :O
SUKANYAAAA!!!! thanks dear! ♥♥♥
Terima kasih Awardnya Sahabatku...
Unknown said…
Salam..
tq Ena... I like it!!
Muahsss
thank you :) i appreciate it :')
Zen said…
Tak sangka. Tak duga XD Thank you so much. XOXOXO
Zen said…
Tak sangka. Tak duga XD Thank you so much. XOXOXO
Unknown said…
Thanks akk. Terharu saya :'D hihi http://tengkushira.blogspot.com/
cantik nyer award tu jom join ga
http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/04/blossom-april-giveaway.html
Unknown said…
I received the award. Thank you dear. I da post kat My Blog http://syarieynshimura.blogspot.com/2014/04/creative-blogger-award.html
Anyway, U deserve the same award as well. Big Hug. =)
Unknown said…
Wahh! berprestijj gituu :D saya dapat! saya dapat! ^_^ thankyouu tauuu ^^v

Owner blog http://amirahamer.blogspot.com/
AwekTrader said…
Thanks
Fuza pun dah dapat

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/creative-blogger-award.html
Nora Karim said…
ramainya dpt award... tahniah semua... :D
Wauu saya dapat ke? Huu thanks akak :3
Unknown said…
Eh? Dapat? Terima kasih!! Walhal baru je ber-blogging ni. Layak juga rupanya :D
Ikha :) said…
terima kasih.. baru hari ini dapat tiggalkan komen.. hihihi
Anonymous said…
wow. agaklah bangga. thanks
Anonymous said…
wow. agaklah bangga. hehehe thanks
EDDYELLY.com said…

This information is very interesting, I really enjoyed...Thanks :)
Dlila said…
Baru hari ni dpt komen, hehe.. apa2pn thank u.. :)
Nina Mads said…
tahniah buat semua pemenang :)
cahaya mata said…
tahniah kepada semua pemenang.. jemput follow blog saya.. =)
Unknown said…
tq!nana da tempek kat blog:)
Mimin Adam said…
wahhh,, mekacehhhh
Mie said…
thanks akak...hihi
Unknown said…
thanks akak :) http://faris-ris.blogspot.com/
Unknown said…
@: tinynasweet
thanks akak yang comel ^_^
Yana Yani said…
semua orang boleh ambil aje ke?
Unknown said…
Thank you sis Ena. Terkejut baca nota comel di shoutbox saya. :)

http://kaktusoren.blogspot.com/
Cik Mimie said…
Cik Mimie dah ambil award tu...hehe..terima kasih k.ena :)

http://norshamimi.blogspot.com/2014/07/creative-blogger-award-from-sis-ena.html
Unknown said…
hee . kite pun dapat eh? waa .. xsangke .. fikir juga cmne boleh dpt . hhe . Btw . syukran sis :D baru dpt tingglkn komen skg . :D
Unknown said…
wahh.. terima kasih nih! ! kejut saya heheh :D
Unknown said…
TQ awak..dapt jugak ye saya :D
Unknown said…
udh cindy ambik ya awardnya heheh http://chiaki-tachikawa.blogspot.com/2014/07/creative-blogger-award-from-ena.html
Unknown said…
i truly dont have any idea about this..akak, sy tak faham la..sorry, sy newbie dalam dunia blogger ni..hehe..

www.asybadco.blogspot.com
Andriyatna said…
Ikut nimbrung dimari
SyUTiNiE said…
uikkk.. tak sangka Tini pun dapat gak huuhuh.. anyway thanks
SyUTiNiE said…
uikkk.. tak sangka Tini pun dapat gak huuhuh.. anyway thanks
Siti Syilah said…
wah, tak sangka terima kasih :)
Alynn Azman said…
Salam kak :)..akk bg pd sy ke awrd ni..hehe ..masyeh kak ..sy tepek kat blog sy yek bg menghargai akk dan bloger2 lain :) .
Alynn Azman said…
nk tnye drpd num 1-50 sy yg ke berapa ..hik hik ..sje tanye >_<
Alynn Azman said…
http://alynnazfiz.blogspot.com/2014/07/creative-blogger-award-from-ukhti-ena.html#comment-form
Insyirah A. said…
Aww... Thank you so much sis :D Terharunya.. :3
Malika Shinoda said…
makasihhh sangat! Tak nyangka ... saya nak ambik awardnya boleh tak?
http://www.likamalikablog.co.vu/2014/07/creative-blogger-award-from-ena.html#comment-form
Unknown said…
sy dpt ke? alhamdulillah ! thnks tinysweet bg award kt blog yg xseberapa ni..amat menghargai :)
keep in touch ya ^_^

http://www.wawaashihara.com/
Aisyah said…
Lar,, Aisyah dapat jugak ke kak? Thx akak~ tk sngka dpt blogger creative niyh.. hoho :') Thx skali lgi :DD
Unknown said…
yah gak dapat...
ristaloveggs.blogspot.com
Unknown said…
besnya ..hehehe..tahniah pada korg suma...to owner good luck for u future...
fatin aziz said…
wah dapat award..creative ke??hehe..thanx akak..;)
Wah, aku dapat, ya? Makasih banyak Kak Ena! Kakak baik, deh!
PeRdU cINta said…
Terima kasih undang PC..
Pelajar said…
Terima kasih :D
Wah selamat ya yang dapet hadihnya:)
Wah selamat ya yang dapet hadihnya:)
Nana said…
Salam.. senanye saye baru lg ngan dunia blog ni.. camner and ape ye senanye award ni?? camner nk tau kite dpt and ape yg patut d buat?.. am blurring... heeheh
Lollipop Manis said…
ehhh. saya dapat ehh. wahhh tq kakkkkkkk. :D
Unknown said…
Wow...untungnya kepada yg dapat award ni. Rasa mcm anugerah dekan pulak. Tahniah.
Miss Fatyn said…
erk.. sy tak faham macamna sy bleh dapat.. tapi dah akak tinggah pesan kat cbox sy, sy amik jealah... hahaha..

thanks awk..
Nurul Afiqah said…
Hey ... Terima kasih . .first tyme dpat macam nie . .thank byk3 ..
Nurul Afiqah said…
Kak ena terima kasih :D nak tanya macam mana saya dapt ?? terharunya ^_^ terima kasih .. first tyme dpt. . :D
Afiqah said…
Akk Ena thank :) first tyme dpt ^_^
nak tnya mcm mana saya dpt eyh ? ehehxx .. thank byk2 ye..
Nurul Afiqah said…
thank :D first dpat kat chatbox ^^
Unknown said…
Hai Kak Ena! makasih banget ya! aku dapet loh! hihihihi :) thanksss banget kak Ena!
Unknown said…
Hai Kak Ena! makasih banget ya! aku dapet loh! hihihihi :) thanksss banget kak Ena!
Unknown said…
Hai Kak Ena! makasih banget ya! aku dapet loh! hihihihi :) thanksss banget kak Ena!
Unknown said…
Hai Kak Ena! makasih banget ya! aku dapet loh! hihihihi :) thanksss banget kak Ena!
Unknown said…
Hai Kak Ena! makasih banget ya! aku dapet loh! hihihihi :) thanksss banget kak Ena!
Unknown said…
hai..terima kasih terkejut sekali saya :D
ceppy said…
kunjungan sore
zuhanif said…
haaa sy dapat juga ker heheheh ntw thanks ya :)
Suri Sutera said…
Salam perkenalan adik...tumpang lalu je..hihii.. meriah blog ni...
Mawardi Yunus said…
wah menarik. terima kasih
Ciktie said…
Eehhh ehhh kita pun dapat juga ke?? Thanks ena
Azirahman said…
Tahniah semua. Anda memang kreatif.
Ezna said…
Nama manja akak pon Ena. Hee hee...amboii siap ada award lagi ha. Terasa jalan kat red carpet giteww
Cik Ash said…
tahniah siapa yang dapat award ni..
Lia Hasty said…
Bestnya dapat award mcm ni lah.
penaberkala said…
Waaah. Siap ada award lagi. Menarik. Camne nk dapat jugak ni, hehe
Hasif Hamsyari said…
wahh... terima kasih! macam nilah buat kita rasa selalu nak jenguk blog. hihi... happy new year!
Fadzi Razak said…
Tahniah semua. Seronok juga main bagi bagi award macam ni hahaha
Henry Tan said…
congratulations! didn't know got such award, must be really creative!

Whats Your New Year Resolution?
Huda Halid said…
owh baru tahu ada award cam ni. hehe
Jia Shin Lee said…
Wow congratulations on the award! All the best for 2018!
Syafiera Yamin said…
waaaa tahniah menang award tapi ni award under majlis apa ye ? hehe have a good new year ya !
wah..grats clap clap clap
congrats to all. keep up good work