ツ Teman Tapi Mesra

Tips mendapatkan hasil yang lebih berkesan dengan SHISEIDO MASK

Assalamualaikum w.b.t~~

Ena tahu pasti ramai yang menggunakan SHISEIDO MASK ni. Harganya juga murah dan hasilnya cukup memuaskan. Oleh itu, ena sebagai pengguna SHISEIDO MASK ni, nak bagi tips kepada korang bagaimana nak dapatkan hasil yang lebih mujarab daripada biasa.

-Mudah sahaja.. sebelum korang nak pakai SHISEIDO MASK ni, ena sarankan untuk simpan di dalam peti sejuk sehari sebelum menggunakannya. SHISEIDO MASK untuk 1pcs boleh guna sebanyak 3kali, so lepas guna pertama kali, sila simpan semula ke dalam peti sejuk. 

-Hasilnya bila korang apply di muka memang akan rasa sejuk dan nyaman. Yang paling penting adalah lebih melekat di kulit muka berbanding suhu normal. Terutama di bahagian hidung memang mudah berminyak, so amalkan SHISEIDO MASK untuk serap minyak berkenaan. Jerawat juga akan cepat kering.

Mudah kan??? SELAMAT MENCUBA! Boleh dapatkan SHISEIDO MASK disini...!

**TIPS UNTUK BRIDE TO BE ----->> AMALKAN SHISEIDO MASK SEMINGGU SEBELUM MAJLIS UNTUK WAJAH BERSERI-SERI**

6 Chantiq Manis:

Unknown said...

kak ena.. arina penah try memang best.. paling best part bila time nak tarik tu.. Ya Allah.. sakitnye.. + kena kening and anak rambut depan.. berair mata.. eheheh

EFA said...

haha... Macam HANTU TAMPAL ~

Azhafizah MN said...

thanks for the tips

Unknown said...

tips yg bagus ni
bez kan lepas pakai mask..rasa segar kulit licin

Unknown said...

dah beli tp lom pakai lg..hehehe

Nana Liena said...

tips yg berguna ..! sedap kalau sejuk2 letak kat muka.. hehe