My First Header - Tinynasweet Blogspot

Syukur, Alhamdulillah.... Finally dah ada header sendiri ~


Sebelum ni ada, tapi kali ni ena pakai gambar sendiri. Terima kasih En.Tunang sebab tolong editkan untuk my header blog :D
.
.
.
.
p/s : kepada seantero blogger di dunia ini, ena nak Sharing sumthing yang Caring ~
.
.
.
.
Untuk convert gambar korang kepada cartoons, boleh la terjah sini ye.... Tak perlu download, Buat secara online je.... [ thecartoonist ]

Tak kisah lah bagi korang lawa ke tidak yang penting ena suuuukaaaaaaaaa. Puas hati edit sama-sama :D

Post a Comment

15 Comments

Fais-SKA said…
mmg cantik header tu =) pandai tunang buatkan..
DILA ELLA said…
cantik header tu :)
Atien said…
Cntik..nk try la tp senang ke
Ki To said…
Sangat-sangat menarik hehehe
EFA said…
Indah ciptaanNYA........... ;)
Unknown said…
cantik la header tu.. pink lg tuh.. hihi.. follow cni balik ye.. :D
khairulsyarafi said…
comellll...folow blog ni :)
Mieza S said…
membalas kunjungan. wah meriah je headr dia kan:)
Zizie Zack said…
wah.. nak try la.. thanks for the link :)